Посадовця затримали на одержані неправомірної вигоди сьогодні, 20 березня.

Із власних джерел журналістам сайту rivne1.tv стало відомо, що голова Демидівської райдержадміністрації одержав 20 тисяч гривень хабара. 

Під час проведення антикорупційних заходів правоохоронці задокументували злочинну діяльність голови районної державної адміністрації області. За укриття правопорушення від правоохоронних органів посадовець вимагав від громадянина неправомірну вигоду.

Читайте також: у Вараші працівниця банку видавала фіктивні довідки про погашення кредитів

Так, органами місцевого самоврядування було виявлено функціонування нелегальної АЗС. За невжиття заходів реагування та не повідомлення правоохоронні органи про виявлене правопорушення голова РДА одержав від особи 20 тисяч гривень.

Сьогодні, 20 березня, посадовця затримали під час одержання коштів. В автомобілі голови районної державної адміністрації було виявлено та вилучено гроші, одержані у якості неправомірної вигоди.

Наразі слідчі дії тривають.

Заходи по викриттю та документуванню протиправної діяльності проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber