фото ілюстративне
Підозрюваний у збуті наркотиків перебуватиме під вартою

За процесуального керівництва Радивилівського відділу Дубенської місцевої прокуратури 53-річному жителю м. Броди Львівської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (дії кваліфікуються якпридбання, зберігання, перевезення та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, будучи особою, яка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за злочин у сфері незаконного обігу наркотиків, перебуваючи на умовно-достроковому звільненні, продовжив свою злочинну діяльність на території м. Радивилів, зокрема – продавав охочим наркотичні засоби.

Читайте також: У Сарнах поліцейські затримали правопорушника за опір патрульному 

2 березня цього року Радивилівський районним судом задоволено клопотання слідчого, погоджене з прокурором, та обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії, необхідні для скерування обвинувального акта до суду.

Згідно із законом відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у виді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber