Фінал обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбувся днями у Рівному.

З нагоди Міжнародного дня сім’ї у спортзалі ЗОШ № 13 I-III ступенів зібралися родини, які люблять спорт та активний відпочинок.

Спортивний етап фестивалю стартував зі спільної руханки. Адже окрім випробовувань в інтелектуальному конкурсі, учасники повинні були змагатися за перемогу у п’яти естафетах: «Теніс», «Настільний теніс», «Рівновага», «Мікс» та «Фризбі». За результатами проходження естафет команди набирали залікові бали, за сумою яких і визначали переможців.

 

Крім цього, відбулися й індивідуальні змагання. Серед мам у конкурсі «Гімнастичний» першість виборола рівнянка Катерина Лавренюк. Кращим у техніці володіння ракеткою для настільного тенісу став Олександр Ошурко з Вараша. У конкурентній боротьбі серед дітей перемогу здобув острожанин Юрій Панчук, показавши найкращий результат влучності у конкурсі «Кільця».

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я Козачків з Рівного. Вони вибороли право представляти Рівне нщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Срібні нагороди виборола родина Полякових (Здолбунівський район), а третьою стала сім’я Соловей з Володимиреччини. Переможці та призери фестивалю отримали нагороди від організаторів змагань.