У Дубні сподіваються на вихід з червоної зони. А в навчальних закладах області стежать за обов'язковою утилізацією засобів індивідуального захисту. Сьогодні, 15 вересня, у Рівненській облдержадміністрації провели онлайн брифінг. На ньому відповіли на ряд запитань журналістів. Подробиці - дивіться далі у сюжеті.

За останні дні у Дубні зафіксовано 94 особи, хворих на коронавірус. Місто досі залишається у червоній зоні. Проте, ситуація покращується. Заступник голови Рівне нської облдержадімінстрації Сергій Подолін каже, дубенчани зацікавлені у тому, щоб вийти з червоної зони. Це дасть можливість відновити навчальний процес школярам.

Щодо вищих навчальних закладів - ситуація поки невтішна. У закладах освіти зафіксували 22 випадки коронавірусної інфекції. Фахівці кажуть, відповідальність за дотримання протиепідемічних заходів у вишах покладається на керівників.

На брифінгу обговорили й питання індивідуальних засобів захисту. Сергій Подолін стверджує, наразі навчальні заклади проходять інспекцію по дотриманню правил утилізації цих відходів.

Додамо, у Рівне нській області за останню добу додалося 7 учнів хворих на ковід. Вчителів - 8. Наразі, загальна кількість школярів на самоізоляції 621 особа.