З травня по серпень для учнів, які відпочивають в пришкільних таборах та санаторно-оздоровчих комплексах проводяться фізкультурно-оздоровчі заходи.

Щороку його організацію та проведення здійснює заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та Відділення НОК України в Рівне нській області.

Цього року «Олімпійське літо» розпочалось з пришкільного табору Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

Учасникам заходу організатори запропонували оновлену програму, що складалась з 5 командних естафет. Тож діти мали можливість продемонструвати свої навички володіння різноманітним спортивним інвентарем.

Протягом всіх стартів учасники намагалися показати найкращий результат та вибороти бонусні бали влучними попаданнями в визначені цілі.

Читайте також:спортсмени з Рівне нщини здобули перемоги на Кубку України

В загальному підсумку, це дозволило майже всім колективам показати хороші результати. Але найсильнішими та найшвидшими все ж таки стала команда «Живчики». Друге та третє місця посіли юні спортсмени команд «Турбо» і «Олімпік».

Всі вони були відзначені дипломами та сувенірами від організаторів заходу.
 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber