У селі Мала Любаша Костопільського району відбувся виїзний прийом громадян.

28 лютого в рамках роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги у населених пунктах Рівне нської області відбулося консультування громадян на базі сільської ради Малолюбашанської ОТГ Костопільського району.

Читайте також: П`яний водій скоїв ДТП поблизу Рівного 

Мешканців населеного пункту цікавили питання порядку спадкування майна, реєстрації права власності на нього, поділу (виділу) об’єкта нерухомості та виділення частки із спільного майна подружжя в натурі. В рамках правопросвітницької роботи працівники Рівне нської юстиції проінформували громадян про превентивні заходи захисту майна (в тому числі щодо запобігання рейдерським захопленням земельних ділянок), роботи комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації та переваг в отриманні електронних послуг он-лайн. Посадові особи сільської ради дізналися про можливість здійснення функцій у сфері державної реєстрації.

Крім того, з метою надання адресної безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення, цього ж дня проведено консультативну роботу в Управлінні праці та соціального захисту населення Костопільської районної державної адміністрації.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber