Довічне ув'язнення. Таку міру покарання для злочинців вже декілька років вимагає родина Пишняків. Нагадаємо, 7 лютого 2019 року, в Старому Селі біля власного будинку розстріляли 30-річного Юрія Пишняка. Це було замовне вбивство, вважають рідні. Зловмисники вже почули вирок, але родичі загиблого вважають його м'яким, тому подали апеляцію. Судові баталії тривають і досі.

Замовне вбивство на Рівненщині, яке завершилося розстрілом впритул, та спецоперацією по розшуку причетних, сталося 2 з половиною роки тому, у цьому подвір'ї.

Юрій Пишняк того вечора пізно повернувся додому та його вже там чекали.

Та на цьому боротьба не завершилася. Троє кіллерів не змогли збити з ніг Юрія та взялися за зброю.

Поранений проповз на колінах кілька метрів у напрямку будинку та помер. В результаті переслідувань поліцейські затримали трьох підозрюваних у виконанні замовного вбивства неподалік білоруського кордону.

Згодом, копи знайшли і самого замовника, поліського авторитета на призвісько "Американець". За рік після вбивства Павло Павлович отримав 15 років за гратами, його спільники по 14 років та 6 місяців. Але рідні вимагають, аби винуватці отримали довічне. Втім, справу постійно переносять.

Поки судовий процес затягується, у Старому Селі вже знають, яке буде рішення.

 Читайте також: Втопився чи втопили: на Острожичині чоловік загинув при загадкових обставинах