У двох районах піротехніки знищили 18 вибухонебезпечних предметів часів минулої війни.

Сьогодні, 23 березня об 11:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівне нській області було знищено одну гранату Ф-1, яку було виявлено 22 березня за адресою: Березнівський район, село Миротин.

Цього ж дня о 14:40 піротехніками було знищено 17 артилерійський снарядів калібром 16 мм, які були виявлені місцевим мешканцем під час виконання земляних робіт у селі Дядьковичі Рівне нського району.


Головне управління ДСНС України у Рівне нській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати заномером "101" або "102".

Читайте ще: боєприпаси часів війни знищують на Сарненщині (ВІДЕО)

Рятувальники Рівне щини наголошують, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber