фото надіслане очевидцем
Сьогодні, 3 лютого близько 11-ої години в селі Блажове, Рокитнівського району перекинувся автомобіль марки "Mercedes Sprinter".

"З невідомої причини поліцейські наздоганяли автомобіль. Підрізавши транспорт, водій не впорався з керуванням і авто перекинулося. На місце ДТП прибула карета швидкої допомоги, яка госпоталізувала чоловіка та дівчину без свідомості," - кажуть очевидці. 

"До поліції,сьогодні, 3 лютого, близько 12-ої години повідомили медики, що до лікарні госпіталізували чотирьох осіб після ДТП. Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Mersedes Sprinter' не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок ДТП водія та трьох пасижирів, серед яких двоє дівчат доставили до лікарні. За попереднім оглядом у них діагностували незначні тілесні ушкодження. Водія перевірятимуть на стан алкогольного сп'яніння. Вирішується питання про притягнення керманича до адмінвідповдіальності за ст. 124 КУпАП,"про це повідомила журналістам Rivne1.tv. Марія Юстицька, прес-офіцерка поліції Рівне нщини.

У спільноті rivne_1283 в Інстаграм повідомляють, що поліція наздоганяла бурштинокопачів. 

"Про бурштин у бусі нічого не відомо," - додала Марія Юстицька.