Місяць без свідомості після ракетного обстрілу. 25 червня російські окупанти обстріляли місто Сарни, на Рівненщині. Внаслідок удару постраждали 14-ть людей, з них 4 загинули. Працівник автомийки Дмитро Луганський отримав важкі травми. Вже місяць без свідомості перебуває у лікарні. Дружина просить про допомогу. Адже родина виховує четверо дітей. Чоловік був єдиним годувальником у сім'ї.

Тетяна розповідає, про стан свого чоловіка Дмитра. 25 червня він був на роботі, коли дві ворожі ракети поцілили комплекс, де ремонтують автомобілі та СТО з мийкою.

Відтоді 43-річного Дмитра взялися лікувати спершу у Сарнах. Потім перевезли у Рівне.

Сім'я Луганських у 14 році переїхала зі Стаханова на Рівненщину. 43-річний Дмитро знайшов тут роботу, аби прогодувати сім'ю, поки дружина вдома доглядає чотирьох дітей.

Зараз Дмитра лікують безкоштовно у державній лікарні, але дружина просить допомоги, аби перевести чоловіка у приватний медзаклад та там реабілітувати його.

Російські окупанти вдруге кардинально змінюють життя сім'ї Луганських. Нагадаємо, 25 червня дві ракети поцілили в комплекс з обслуговування автомобілів, СТО та мийку у місті Сарни. Пошкодили два десятки приватних будівель та кілька автомобілів. Та головне, внаслідок ворожого обстрілу 4 людей загинули та 10 отримали травми.

Читайте також: У Рівному прощались з Героєм України (ВІДЕО)