Біля міжнародної траси «Київ-Чоп» у Радивилівському районі невідомі викинули тисячі хлібин з однієї з львівських пекарень. Коли це сталось - достеменно не відомо. Вчора о 8 ранку гори зіпсованого хлібу знайшли місцеві аграрії, які розпочали тут польові роботи. Походженням цієї знахідки тепер займаються правоохоронці.

Козинська ОТГ. Околиці села Гусари Радивилівського району. Ось у цьому полі неподалік траси "Київ-Чоп" учора вранці працівники агрофірми виявили шокуючу знахідку - тисячі буханців цвілого хліба. Судячи із дат виготовлення - продукції вже не один місяць і виробляли її у Львові. Скільки часу лежить цей хліб - у селі ніхто не знає.

У сільській раді - шоковані. До львівського сміття на своїх полях вони вже звикли. Перевізники раніше вже викидали тут гори відходів мешканців Львова. А от хліб тут бачать уперше. Навіть, не здогадуються, куди тепер його подіти.

До теми: знову Львівське? У Радивилівському районі виявили купу цвілого хліба (ФОТО)

У поліції зафіксували два звернення від громадян. Тепер розбиратимуться, чий хліб та хто його тут залишив.

Ми намагались зв’язатись у телефонній розмові із підприємством, яке вказане на упаковці хлібобулочних виробів. Однак обіцяних пояснень ми так і не дочекались.