День святого Валентина вже не сприймається як щось чуже. Вітати коханих у цей день для українців стало доброю традицією. Та щоразу знайти оригінальний подарунок, який здивує та приємно вразить вашу другу половинку, непросто. Тож ми зібрали для Вас кілька ідей для сюрпризу до Дня закоханих.

БУКЕТ КВІТІВ - НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК УСІХ ЧАСІВ

Ні для кого не секрет, що усі дівчата та жінки полюбляють, коли їм дарують квіти. Ще більше захвату викликають неймовірної краси букети. 

Адже кожен букет – це історія… Історія трепетного кохання, історія палкої пристрасті, історія одкровення, захвату чи вдячності… Це без сумніву ваша історія.

Такий підхід покладений в основу філософії щоденної уваги квіткової майстерні «Kvitkarka», яка знаходиться у Рівному на вулиці Марка Вовчка, 21 б

Як би це банально не звучало, але дуже важливо дарувати обраниці квіти. Давайте разом розберемося, що ж означають квіти для жінки? 

Кожна квітка - це символ Ваших емоцій та почуттів до коханої. Тому при виборі букету, варто одразу задуматися про те, які саме квіти допоможуть Вам найкраще висловити свої почуття. 

Звісно, що кожна жінка має свої улюблені квіти. Хтось полюбляє троянди, хтось величезні збірні букети, а хтось обожнює оберемок весняних тюльпанів.

Даруючи коханим квіти - Ви не лише підкреслюєте її красу та неповторність, а й демоструєте на скільки вона для Вас цінна та важлива. 

Підкреслити красу та ніжність вашої обраниці, показати, що вона - найважливіша, допоможуть флористи у квітковій майстерні "Kvitkarka". Адже саме тут панує атмосфера любові, тепла і затишку. Крім того, Вас почують і здивують шикарним асортиментом екзотичних квітів та рослин.

Квіти мають неймовірну особливість й важливо, щоб вони не лише гармонійно виглядали, а й робили простір для жінки затишним. Важливо, щоб квіткова композиція мала такий вигляд, який можна буде розглядати годинами. У квітковій мастерні "Kvitkarka" дівчата із задоволенням допоможуть підібрати стильний букет, композицію чи рослину, яка точно сподобається ваші коханій.

Ще однією особливістю квіткової майстерні є те, що тут Ви маєте можливість забронювати букет для коханої заздалегідь. Це не лише зекономить Ваш час у святковий день, а й допоможе бути впевненим у тому, що квіткова композиція буде саме з улюблених квітів дівчини.

Важливою перевагою бронювання квіткових композицій у майстерні "Kvitkarka" є той факт, що він буде готуватися в числі найперших. Ви зможете забрати його у визначений із флористом час й не запізнитися на романтичну вечерю. 

Відомо, що чималою популярністю серед жінок користуються й різні рослини у горщиках. У квітковій майстерні "Kvitkarka" на Вас чекає величезний вибір вазонів та сукулентів, які зможуть чудово доповнити Ваш подарунок у день закоханих.

Не зволікайте із подарунками для коханих жінок. Мерщій телефонуйте за детальною інформацією до квіткової майстерні "Kvitkarka": +38 099 175 0017 або шукайте нас в інстаграмі @kvitkarka_rv.

КАЗКА БУВАЄ НЕ ЛИШЕ У КНИЖКАХ

Принцеса на горошині, Попелюшка, красуня Бель, Золотоволоска… Перелік казкових героїнь, які у результаті отримують бажане, можна продовжувати кілька годин. Кожна жінка хоч раз у житті уявляла себе на місці саме такої героїні. Зануритися у казку й потішити себе насправді нереальною смаковою насолодою, можна завітавши у кав’ярню – кондитерську Hansel&Gretel.

Як у казковому "солодкому будиночку", тут можна спробувати дивовижні десерти, торти, печиво, пироги, штруделі, бейгли власного виробництва. Кожна позиція - маленький витвір мистецтва. А головне, і що важливо для кожної жінки, не залишають слід на фігурі.

У Hansel&Gretel вже панує святкова атмосфера. Тут усі думки про День закоханих. Аби ви ще більше закохалися один в одного та кав’ярню – кондитерську, до свята підготували спеціальні пропозиції. Щодня з 19:00 до 21:00 ви зможете скуштувати найсмачніші десерти зі знижкою 20%. Романтичний настрій створять спеціальні кавові коктейлі «18+».

Готуйтеся до свята заздалегідь, замовляйте смачні тістечка до столу прямо зараз. Кав’ярня – кондитерська Hansel&Gretel знаходиться за адресою: місто Рівне , вулиця проспект Миру,15. Детальну інформацію можна отримати зателефонувавши +38 063 257 9311.

ЇЇ ТІЛО НЕ ЛИШЕ ОСОБЛИВЕ, А Й УНІКАЛЬНЕ 

Кожна жінка – це унікальний скарб, який поєднує у собі красу, мудрість й ніжність водночас. Якщо мудрість й ніжність залежить від характеру жінки та її вміння удосконалюватися, то краса потребує особливої уваги.
В наш час процедури для обличчя і тіла є цілком доступні й вражають своєю різноманітністю. Хтось робить їх щотижня, а для когось це буде неймовірним подарунком.

У масажному салоні "Діжка здоров’ядотримуються головного правила: по – справжньому красивою може бути здорова жінка. Тому в салоні пропонують не лише косметичні, а й лікувальні процедури.

У "Діжка здоров’я" пропонують:

  • пресотерапія – безболісна апаратна процедура, яку використовують в рамках профілактики на початку курсу з корекції фігури. Процедуру можна поєднати із обгортуванням, при початкову варикозі та для тих дівчат, які побоюються больових целюліток;
  • гідро – пілінг обличчя – приємна процедура для дівчат та жінок із чутливою шкірою.

Родзинкою масажного салону "Діжка здоров’я" є структурно – букальний масаж, який починають робити зі спини та шиї. Це допомагає покращити процес розслаблення шкіри голови. Згодом масаж переходить до зони декольте й самого обличчя. Фахівці використовують техніку лімфодренажного масажу, після чого роблять сам букальний масаж у ротовій порожнині.

З нагоди дня закоханих у масажному салоні підготували й подарунки, які ви можете придбати для коханих жінок. Сертифікат на косметичний догляд за обличчям з косметичним масажем. Його можна придбати за акційною ціною до 14 лютого.

На вас чекають за адресою місто Рівне , вулиця вул. Київська, 36 (готель "Турист"), 8-й поверх, оф. 801. Більше детальної інформації можна отримати за телефоном +38 098 084-97-83.

На правах реклами.