Під час проведення першочергових слідчих дій у кримінальному провадженні за фактом отримання поранення малолітньою дитиною в Острозькому районі слідчі виявили ознаки ще одного кримінального правопорушення.

У ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за статтею 166 Кримінального Кодексу України слідчі встановили, що після отримання 20 червня тілесного ушкодження у виді поранення стопи, потерпілого відразу доставили до Острозької центральної районної лікарні для надання медичної допомоги. Однак після проведеного хірургічного втручання вторинне тіло в м’яких тканинах не виявили, а хлопчика відпустили додому.

Читайте також: В Острозькому районі хлопчик себе підстрелив

У подальшому, а саме 22 червня, стан здоров’я малолітнього погіршився, що призвело до повторного звернення в медичний заклад - Рівне нську обласну дитячу клінічну лікарню. Дитину госпіталізували до хірургічного відділення. Медики оцінюють його стан як задовільний.

За фактом невиконання чи неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 140 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber