фото ілюстративне
Правоохоронці затримали жителя Дубенського району за підозрою в умисному вбивстві.

Про безвісти зниклого 47-річного чоловіка, якого вже кілька днів не було дома, ще сьомого червня повідомила до поліції дружина. Дубенські поліцейські в рамках відкритого за цим фактом кримінального провадження розпочали розшукові заходи. Вчора, 25 червня, тіло закопаного жителя села Турковичі виявили у лісопосадці.

У результаті проведених слідчих дій поліцейські з’ясували, що до умисного вбивства чоловіка може бути причетний пасинок. Однак першопочатково він мовчав. За результатами зібраних достатніх доказів, 28-річний молодик зізнався у скоєному злочині.

Як встановили поліцейські, між чоловіками на ґрунті особистих неприязних стосунків близько 23-ї години третього червня на власному подвір’ї виник конфлікт, у ході якого пасинок завдав численні удари руками та ногами вітчиму, що призвели до смерті. Зрозумівши, що той не подає ознак життя, зловмисник виніс тіло у лісопосадку поблизу Туркович і закопав. Матері на той момент дома не було.

Читайте також: у Рівному поліцейський напідпитку вчинив конфлікт із колегою

28-річного жителя села Турковичі, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із наркотиками, затримал. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber