Окрім роздачі презервативів, кохання від військових, на Майдані Незалежності у Рівному всі бажаючі могли одружитись. А все у рамках проекту "Благодійне весілля". Всі закохані могли одружитись і отримати свідоцтво про шлюб. Щоправда дійсне воно буде лише 1 день. Мета заходу - зібрати кошти за церемонію одруження і передати їх на лікування дворічної Віталіни. Чи багато було охочих стати на вінець, дивіться далі у сюжеті.

Юлія та Олег вчора одружилися. Щоправда рахуватимуться подружньої парою лише добу. Свої підписи лишили на свідоцтві, та промовили слова весільної обіцянки. Усе це в рамках "Благодійного весілля". Кажуть, емоції неймовірні, наче одруження було справжнім.

Своє одруження на майдані Незалежності закохані Анастасія та Антон називають репетицією. Кажуть, справжнє уже не за горами. Організація такого заходу дає можливість не тільки доповнити День закоханих, а й зробити добру справу-кажуть молоді люди.

Аби одружитися у центрі міста закоханим достатньо було лише підійти та сказати про це організатору. Вартість участі у благодійному заході вартувала від 50 гривень. А виручені кошти підуть на лікування дворічної Віталіни Василевич. Їй ще у вересні минулого року встановили діагноз — енцефаліт (важке запалення головного мозку). Організатори кажуть, для родини дівчинки вартість лікування значна.

Іванна сподівається, що виручених коштів з благодійного весілля вистачить хоча б на один курс лікування для хворої дівчинки. А для закоханих, які взяли участь в урочистому заході залишається не лише свідоцтво про шлюб, а й зроблена добра справа.

До теми: 

Вогняним шоу завершилось відзначення дня закоханих у Рівному (ФОТО)