Сонячні окуляри - це один з кращих аксесуарів на теплу пору року. Вони можуть як прикрасити обличчя, так і акцентувати увагу на проблемних зонах. Трендові оправи сонячних окулярів на весну-літо 2019 року.

1. Окуляри «котяче око» 


Такі окуляри будуть вигідно виглядати на будь-якому типі лиця. Вони візуально витягають пропорції і роблять обличчя більш рельєфним. Cat eye в тонкій оправі особливо підійде дівчатам з витягнутим або прямокутним типом лиця. Більш важку оправу варто вибирати в тому випадку, якщо вам потрібно підкреслити макіяж або зачіску - за словами стилістів, саме яскрава, об'ємна оправа фокусує увагу на лиці.

2. Футуристичні окуляри 


Як би ми не сподівалися, але це футуристична форма окулярів в стилі «матриці» залишиться в моді в цьому сезоні. Багато дизайнерів вирішили зберегти нагадування про минулі десятиліття і представили в своїх колекціях моделі вузьких окулярів в самих неймовірних комбінаціях оправ і лінз.

3. Об'ємні окуляри 


Великі окуляри, що володіють тонкою оправою, будуть стильно виглядати. Крім того, такі окуляри добре підходять будь-яким типам лиця і зовнішності, тому є універсальними.

4. Круглі окуляри 


Класичні окуляри в стилі Гаррі Поттера привертають увагу до оформлення очей і брів. Якщо ви хочете сфокусувати увагу саме на макіяжі очей, який так чи інакше буде проглядатися навіть через найтемніші (або, навпаки, кольорові) лінзи - сміливо вибирайте круглу оправу.

5. Окуляри незвичайної форми 


Квадратні окуляри, оправа, виконана в формі багатокутника - досить спірна, але укоріненна в цьому сезоні. Сонячні окуляри в незвичайній оправі відразу будуть залучати до вас увагу. При цьому вони не змінять кут «затемненого» огляду. Придивіться до сонячних окулярів в багатогранній оправі - вони змінять ваш образ до невпізнання.

6. Окуляри з прозорими кольоровими лінзами 

Підкреслюючи фемінізм і жіночність в створюваних образах, дизайнери представили моделі з прозорими лінзами різних кольорів. Це моделі, в яких ефектно поєднуються незвичайна оправа і напівпрозорі лінзи, що підкреслюють красу очей.