Якщо ви знайшли ідеальну сукню або костюм, але лук здається незавершеним, настав час підбирати аксесуари. У літню пору не хочеться обважувати з ніг до голови прикрасами. Краще звернути увагу на вироби для волосся. Вони захищають від сонячних променів, допомагають зробити образ особливо яскравим і незабутнім.

Стильні обручі 


Аксесуари для волосся можна зробити самостійно з підручних матеріалів. Потрібно лише запастися тканиною, нитками і гумками. Якщо у вас в шафі завалявся старий обруч, ланцюжок або камінчики, використовуйте їх для створення унікальної пов'язки або тюрбана. Звичайно, для економії часу і сил можна купити готову прикрасу в одному з бюджетних інтернет-магазинів.

Хустки і пов'язки 


Волосся можна прикрасити не тільки обручем. Зараз в магазинах продаються найрізноманітніші пов'язки, тюрбани і хустки. Потрібно тільки вибрати відповідний колір і візерунок. Якщо вам подобаються блискучі вироби, варто обзавестися такою оригінальною пов'язкою-тюрбаном. Звичайно, такий ошатний аксесуар більше підходить для свят, ніж для щоденного використання. Але він стане незамінним для любительок костюмованих вечірок.

Інші оригінальні аксесуари


Влітку нам часто хочеться виділитися своїм зовнішнім виглядом. Багатьох дівчат приваблюють яскраві кольори в макіяжі, хитромудрі аксесуари і нестандартні фасони одягу. Навіть якщо ви боїтеся експериментувати з нарядами, завжди можна прикрасити волосся чимось незвичайним. Вони захищають від сонця, допоможуть зробити яскравим навіть найпростіший образ. У цьому сезоні актуальні етнічні принти, тому варто прикупити таку бандану. Поєднуйте її з однотонними сукнями, сарафанах і спідницями в підлогу.