Два місяці без ліфта. Жителі ОСББ «Сонячне Рівне», що знаходиться на вулиці Євгена Коновальця, 6, скаржаться, що у деяких під'їздах будинку не працюють ліфти. А відключили їх через проведення капітального ремонту. Проте за словами мешканців, майстри працюють непостійно. У чому проблема, намагалась розібратись Анастасія Киянчук.

Мешканці будинку, що знаходиться за адресою Євгена Коновальця 6 скаржаться, що вже другий місяць у деяких під'їздах будинку не працюють ліфти.

"Це така болюча тема з цим ліфтом, 2 місяці не працює. Люди пенсіонери, хворі, не можуть вийти на вулицю в таку жару, як зараз, ви подивіться, що робиться, це ж не можливо, не можливо підняться, спуститься, дітки малі. Всі повинні вдома сидіти, бо в нас ліфт вже 2 місяці не працює. Ніхто не пояснює чому, що.", - говорить мешканка будинку. 

"У під'їзді до цих пір ліфт не працює, це вже фактично майже 2 місяці і досить не зручно, особливо для старших людей. А вам приносить це якісь не зручності? Єдиний плюс - це заняття спортом. Шостий поверх, але не зручно, коли з дітками маленькими і коли з грузом ідеш, з сумками, то дуже не зручно.", - додає інша жінка. 

Голова ОСББ "Сонячне Рівне " Світлана Далько пояснює, що ліфти зупинились після перевірки Держпраці.

Читайте також: Як рівнянам отримати монетизовані пільги? 

"В цьому році в травні місяці в нас була перевірка Держпраці і нам взагалі, ось в мене є припис цієї перевірки. Я його вивісила на кожному під'їзді, де був зупинений ліфт, там чітко сказано, ліфти треба терміново зупинити. Я не можу брати на себе такі відповідальність того, що кінцева відповідаю я за те, що станеться не обслуговуюча компанія, не депутатський корпус, ніхто, а відповідаю я, через те ліфти було зупинено", - говорить керівниця ОСББ "Сонячне-Рівне "

Андрій Єдін, директор ТОВ "Арм-Еко", пояснює, заплановані роботи закінчаться вчасно:

"Капітальний ремонт ліфтів, на сьогоднішній день, я подивився саме по цим ліфтам за які ми зараз говоримо, згідно технічного регламенту, ремонт цього ліфта повинен проходити 38 днів, 36-38 днів. Ми почали ці роботи 2 тижні тому. Тобто в нас є час, ці роботи будуть виконані вчасно і в терміни, які передбачені технічним регламентом, це 100%"

Мешканцям будинку обіцяють, що в найближчий час всі роботи будуть виконані і ліфти запрацюють.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber