Дизайнери щорічно додають в свої колекції одяг з квітковими принтами. Комусь це може здатися банальним, але ж саме такі речі ідеально підходять для безтурботного літа! А в холодну погоду вони нагадають про кращі моменти, піднімуть настрій.

Блузи, топи і футболки 


Найпростіший спосіб випробувати на собі новий тренд - купити одну невелику річ. Наприклад, футболку або блузу з квітами. Якщо комбінувати її з однотонними брюками, вийде дуже скромний елегантний образ.Можна обмежитися невеликим принтом, наприклад, як в цій футболці. Якщо чорний колір здається вам занадто похмурим для літа, в колекції є і інші відтінки.

Квітчасті сукні


Всього одна сукня може разюче змінити зовнішність дівчини. А якщо доповнити його правильно підібраними аксесуарами і взуттям, образ вийде незабутнім. Якщо вам більше подобаються однотонні сукні, спробуйте комбінувати їх з квітчастими жакетами.Завдяки своєму фасону таке плаття підходить для будь-якого типу фігури.

Спідниці та брюки


Сукні та комбінезони виглядають відмінно, але вони залишають занадто мало простору для фантазії. А ось спідниці, штани та шорти можна поєднувати з різними речами. Але не захоплюйтеся принтами, багато хто з них погано виглядають поруч з квітами. Квіткові принти найчастіше розміщують на довгих спідницях і сукнях. Але для любительок міні теж є варіанти.