Незабаром 8 березня. А саме Міжнародний жіночий день. Щороку в Україні тривають дискусії щодо скасування вихідного у цей день, мовляв, це радянське свято. Та попри запеклі перипетії у суспільстві, цього річ Кабмін вирішив не скасовувати вихідний у Міжнародний жіночий день, а отже святкування також. Як ставляться до 8 березня рівняни, які подарунки хочуть отримати жінки, дивіться далі у сюжеті.

Так креативно та весело минулоріч привітали лікарі чернігівського онкодиспансеру своїх колег – жінок. Відео побило рекорди за переглядами в інтернеті. Цьогоріч незвичний кліп рівненські чоловіки не придумали, але до свята 8 березня вже готуються. Купують квіти - відрами! Мовляв колег на роботі треба привітати.

У продавців квіткових магазинів робота кипить. У попиті сьогодні тюльпани.

Не квітами єдиними. Вибір подарунків до 8 березня різноманітний. А саме м'які іграшки, сувеніри, вазони, керамічні горщики, вітальні листівки. Їх зазвичай купують діти для мам та бабусь, кажуть продавці. На них написані готові привітання.

Продавці вже готові до свята, навезли товару. Ціни мовляв, як завжди. Тюльпан 20 гривень, троянда від 25 гривень, на букети ціна стартує від 100 гривень. Чекають покупців.

Читайте ще: на Рівне нщині розпочалася Всеукраїнська акція "Первоцвіт - 2019"

Продавці готуються до шалених продажів, а жінки прагнуть бути красивими. У перукарні ніде яблуку впасти. Зачіски, манікюр, фарбування волосся. Перукарі кажуть, робота у них сьогодні кипить.

Рівнянки хочуть бути не лише красивими, а й коханими, отримувати від чоловіків квіти, увагу і жити під мирним небом.

Чоловіки, з якими нам вдалось поспілкуватись, на приємні слова не скупилися. Зізнаються, таке свято як 8 березня потрібне. Скасовувати його не варто.

Якщо ви навіть скептично ставитесь до свята 8-го березня, зробіть приємність комусь і ви обов'язково заробите плюсик і чиїхсь очах. Так зробив один рівнянин, привітавши жінок з прийдешнім святом.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber