фото ілюстративне
На Рівненщині побились пасажири маршрутки. Через місця у автобусі "Рівне - Березне". Інцидент стався на зупинці громадського транспорту. Люди спершу влаштували штовханину, а потім почалась бійка. Розмахували кулаками та сумками не лише чоловіки, а й жінки. Більше, далі

Маршрутка "Рівне - Березне" того дня здійснювала останній рейс. Між Костополем та Рівним зупинилась аби підібрати пасажирів. Та нетверезе подружжя з дітьми почало не пускати людей у автобус. Аргументуючи це тим, що маршрутка і так переповнена.

Зав'язалась бійка. Поки одні люди махали кулаками, інші розбороняли. Зрештою сутичка припинилась, пасажири зайшли у салон і маршрутка поїхала у пункт призначення.

Читайте також: У Рівному хочуть облаштувати парк інклюзивного простору 

"Там всі пасажири розбороняли. А потім вони приїхали на автовокзал, на "Чайку". І там бились, міліцію певно визивали.", - говорить перевізник

 На автостанції кажуть, бійки тут вже не було. Поліцію ніхто не викликав. Причину конфлікту пояснюють просто.

"Виною всьому зазвичай надмірне споживання алкоголю", - говорить керівник автостанції. 

В "Укртрансбезпеці" також знають про бійку. Кажуть, водій маршрутки діяв правильно: 

"Він прийняв все аби цю бійку зупинити. Діяв грамотно. Єдине, я б на його місці викликав слідчо - оперативну групу, яка б склала відповідний протокол."

У результаті сутички ніхто з людей не постраждав. У поліцію також ніхто з учасників не звертався. Загалом у "Укртрансбезпеці" радять пасажирам бути взаємовічливими, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber