"Динаміка захворюваності викликає серйозне хвилювання".

 Міський голова Рівного Олександр Третяк терміново звернувся до рівнян через зростання хворих на коронавірус. Так, за його словами, якщо вчора вранці у міській лікарні було 220 госпіталізованих, то вже станом на 19.30 вечора уже були 252 госпіталізовані особи. 

- Шановні мешканці Рівного. Це навіть більше, ніж проханням. Побережіть себе, своїх рідних та близьких. Ріст захворюваності викликає серйозне хвилювання. Динаміка захворюваності зростає вже не по днях, а по годинах.

Маємо дуже серйозне попередження і звернення до вас: нам, як міській владі, не зовсім хочеться робити обмеження в школах та інших навчальних закладах, а також для підприємців, для малого та середнього бізнесу. Тому звертаюсь до всіх підприємств, установ та організацій: давайте максимально зберігати масковий режим, соціальну дистанцію, максимально звертати увагу на рекомендації лікарів, - сказав міський голова. - Мушу сказати, що протягом останньої доби від коронавірусу померло двоє рівнян, а протягом тижня померли 10 рівнян. Звертаюсь до тих, хто вважає, що немає загрози: давайте більш відповідально ставитися до здоров'я та життя одне одного. 

Читайте також: У рівненських школярів не буде обов’язкової підсумкової атестації