Фото ілюстративне
До Львівської обласної інфекційної лікарні пацієнти звернулися зі Львова, Дрогобицького, та Стрийського, Кам’янка-Бузького районів, Тернопільської та Рівненської областей.

За ніч у Львівській області, порівняно з минулою добою, подвоїлась кількість нових підозр на захворювання коронавірусом: до медиків звернулася 21 особа.

Такі дані станом на 8:00 год 22 березня повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

За її словами, пацієнти звернулися зі Львова, Дрогобицького, та Стрийського, Кам’янка-Бузького районів, Тернопільської та Рівне нської областей.

 

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 53 особи.

 

На самоізоляції знаходяться 30 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 94 особи.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Читайте також: У Києві сім нових хворих на коронавірус