Працівники КАТП-1728 на своїй сторінці у Фейсбук опублікували повідомлення, що вивіз листя не входить у вартість тарифу за вивезення твердих побутових відходів.

Але працівники підприємства готові з прибудинкових територій багатоповерхівок вивозити його у разі оплати вказаних послуг споживачами. 

Для цього необхідно звернутися у транспортний відділ підприємства до майстрів, які закріплені за наступними мікрорайонами: м-н Покровський – Наталя Вікторівна (067)544-40-78; м-н Ювілейний – Олександр Ростиславович (098)371-77-19; м-н Північний – Ігор Юрійович (097)890-70-18 або ж за адресою Курчатова, 22.

Якщо говорити про приватний сектор, то вивіз листя та квітів входить у вартість тарифу вивезення відходів. Здійснюється такий вивіз щонайменше один раз в тиждень згідно графіком мікрорайону обслуговування маршрутів.

Листя із загальноміських територій, парків, скверів, тротуарів, тощо вивозить Рівненське ШЕУ Комунальне Рівненське Шляхово-Експлуатаційне Управління Автомобільних Доріг або Трест зеленого господарства КП Рівненський міський трест зеленого господарства, з якими було укладено договір на виконання цих послуг з Департаментом інфраструктури та благоустрою РМР.

  Читайте також: У восьми лікарнях Рівненщини облаштують кисневі станції