Напевно, будь-яка жінка хоча б раз у житті стикалася з фінансовими труднощами. І якщо для однієї це лише тимчасове явище, для іншої - затяжне. Однак якщо ви зіткнулися з відсутністю грошей, не варто впадати у відчай. Навпаки, набагато вигідніше набратися терпіння і навчитися тому, як при наявності невеликих фінансів, створювати красиві і стильні луки.

1. Простота і витонченість 


Перше і основне правило, яке слід засвоїти - це вибір тільки елегантного одягу. Під словом елегантність мається на увазі простота ліній, класичні фасони і мінімум помітних деталей. Такі речі ніколи не виходять з моди, і при якісному пошитті прослужать не один рік.

2. «Не ваш розмір!»

Ще одна важлива складова хорошого, нехай навіть недорого наряду - це правильно-обраний розмір. Немає нічого гіршого, ніж впиваються в не дуже підтягнутий живіт, кофточка або стримують руху брюки-дудочки. Одяг повинен бути комфортним і сидіти точно за розміром.

3. Правильне поєднання


Грамотно складений наряд завжди виграшно виділяється на тлі інших. Тому, рекомендуємо ретельно вибирати поєднання верху і низу. Найбільш стильно виглядають ті комбінації, коли підкреслюється тільки одна частина тіла.Наприклад, сукня з глибоким декольте слід носити не з відкритими босоніжками, а з щільними колготками і ботильйони. У той час, як закрите плаття з легкої тканини з довгими рукавами можна надіти з відкритим взуттям. Таким чином, підкресленим залишаються або ноги, або талія, або груди. Саме такий підхід надає стиль образу.

4. Акуратніше з квітами

Не можна не відзначити і важливість колірної гами вбрання.Якщо грошей не дуже багато, а виглядати красиво і дорого хочеться, то стилісти рекомендують вибирати стримані відтінки одягу. До них відносяться: білий, чорний, сірий, кремовий, бордовий, хакі і темно-синій. Якщо ж душа просить чогось «такого», то вибирайте глибокі відтінки яскравих кольорів.

Досить складно виглядати по-справжньому стильною використовуючи багатобарвність.Найкраще дотримуватися правила трьох кольорів, складаючи комбінації лише з трьох відтінків.

5. Охайність понад усе 


Мабуть, найбільше значення в наряді жінки має чистота і свіжість. Запах невипраної одягу, або гірше того, поту, зіпсує враження від абсолютно будь-якого лука. Це ж відноситься до катишківі, заломів і дірок.Що б уникнути цього, вчасно періть одяг при правильному режимі, видаляйте катишки спеціальною машинкою і неодмінно прасуйте вироби перед виходом з дому. Це ж стосується бездоганного манікюру, доглянутої шкіри обличчя і зубів, а так же чистого охайного волосся.

6. Розставляємо акценти

Ну і на останок, потрібно сказати, про аксесуари. Дешевий образ від дорогого часто, відрізняє надмірна наявність прикрас і іншого декору. Тому, не варто вдавати з себе новорічну ялинку і надягати все краще відразу.Набагато вигідніше виглядає одне або два, але яскравих аксесуара.Нехай це буде квітка-брошка, прикметна сумка або яскравий поясок.

Дотримуючись цих нескладних хитрощів, ви зможете складати стильні образи на кожен день, без великих фінансових витрат.