Відкрили спортивний об'єкт ще 19 грудня. Новозбудований заклад розрахований на 150 глядацьких місць. Його загальна площа — 1600 кв м.

Тут є спортивний та ігровий зали, тренерські, роздягальні, медичний кабінет. Об'єкт інспектувала і комісія ДФРР. Однак питання до якості будівництва виникли не у них, а у місцевих жителів. Зокрема і у здолбунівчанки Ірини Ящук.

Фото - Ірина Ящук

"Мы строілі, строілі і,наконец, построілі! Ау… якій « будівельний експерт» приймав гордість громади. Любий господар за свої кровні- руки б відірвав таким « фахівцям»." - зазначила жінка у своєму дописі.

Користувачі вже активно коментують побачені фото.

Нагадаємо, його почали будувати ще 2016-року. Завершити планували за два роки. Вартість тоді коливалась в межах 20-ти мільйонів гривень. Втім, через судову тяганину об'єкт перестали будувати. Відновили робити лише у 2020-му. Виділили 48 мільйонів.

Аби добудувати його до кінця 2021 року - з державного фонду регіонального розвитку, міського та обласного кошторисів загалом витратили ще 30 мільйонів гривень. Вже до кінця грудня минулого року, підрядник завершував останні опоряджувальні роботи.

Читайте також: У Рівному зіткнулись Renault та Mitsubishi: постраждалий водій був п'яний.