Пропустивши два голи вже на старті матчу, “Кардинал-Рівне” зумів вирвати бойову нічию у виїзному протистоянні проти львівської “Енергії”.

До Львова “Кардинал-Рівне ” прибув без цілого ряду виконавців. До Олександра Сіріцького та Павла Концеби, які вже давно перебувають у лазареті, додалися Віктор Кравцов та Ігор Салтанов.

Натомість, свій шанс знову отримав Владислав Корнєв, який на майданчику палацу спорту “Галичина” цього разу був повноцінною бойовою одиницею другої четвірки.

Гра розпочалася для рівнян дуже невдало. Вже на першій хвилині гри Сергій Кравчук “загубив” Мар’яна Пелеха і той на дальній стійці замкнув простріл партнера ударом вже у порожні ворота. А ще за три хвилини “енергетики” забили вдруге – відзначився Тарас Кузь.

Дивіться ще: рівненський "Кардинал" зазнав ніщивної поразки у рідних стінах (ВІДЕО)

“Енергія” продовжувала тиснути. А у рівнян тривалий час нічого не вдавалося в атаці. Лише наприкінці тайму класний прохід лівим флангом Володимира Поночовного мав завершуватися голом, але господарів в останню мить врятував Віталій Радевич.

На заключній хвилині тайму Владислав Корнєв відгукнувся на пас Володимира Поночовного у вільну зону і скоротив відставання в рахунку.

А щойно розпочався другий тайм – рівняни відігралися. Олександр Басич підставив ногу під удар-простріл Романа Горпинича – 2:2.

Заключні хвилини матчу “енергетики”, які все-ще мріють про медалі – провели із п’ятим польовим. Але “Кардинал-Рівне ” не лише вистояв, а й міг вирвати перемогу. Свій шанс наприкінці гри не використав Максим Мануйленко. У підсумку – бойова нічия.

Про це повідомляє прес-служба МФК “Кардинал-Рівне ” .

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber