Календар
Календарі - то універсальна річ. Як реклама, як подарунок, як нагадування.

Ними обмінюються фірми-партнери, їх дарують, їх роздають - і вони вирушають у світ виконувати свою місію. Прикрашають стіну або робочий стіл, перехоплюють погляди людей, що опиняються поруч, і хоча календар в кожного є у смартфоні, все-одно ми дивимось на живий, яскравий, до якого можна доторкнутися і навіть щось написати.

Друкарня “Поліграфінтер” виготовляє різні календарі, на будь-який смак замовника. І на будь-який бюджет. Лаконічний календар-”хатка” чи складніший багатосторінковий перекидний календар-будиночок, або квартальний календар - варіантів багато, і обирає маркетолог або керівник підприємства. 

Бюджетний плакат чи багатосторінковий календар на пружині - також залежить від готовності інвестувати час і фінанси.

Зазвичай рекламні фірми поставили цю справу на потік, роблять по шаблону. А якщо Ви хочете додати тепла та емоцій, привернути увагу і запам’ятатися - ідіть до нас - по індивідуальний підхід. Отже, як ми робимо щось красиве та особливе?

Професійна фотозйомка. Люди люблять гарні картинки, бо це емоції.

Прикро, але одна й та ж світлина “кочує” частенько з одного календаря на інший, з одної реклами в іншу. Зробимо вам ІНДИВІДУАЛЬНІ ФОТОЗНІМКИ продукції чи придумаємо якусь оригінальну концепцію.

Ілюстрації. В душі ми все ще діти і завмираємо, коли бачимо яскраві малюнки.
Чудово працює реклама-ілюстрація.

Папір та інші матеріали.

Знаєте, яка наша фішка? Це настільні календарі люкс-класу.

Основа для них виготовляється методом каширування. Всередині основи - палітурний цупкий картон, а зверху - дизайнерський папір. Такі календарі підкреслюють статус компанії та її винятковість. Так, це дорого. І шикарно. Такий календар - це витвір мистецтва. Його зберігатимуть ще довгі роки.