Ексочільницю ЦНАПу Рівного Наталію Хомич поновили на посаді. Підставою стало розпорядження міського голови від 13 травня після рішення суду. Феміда вирішила, що звільнення Наталії Хомич було незаконним. Павло Невесенко далі розповість, про те, що не завжди закулісні політичні ігри перемагають справедливість.

8 жовтня 2021 року. Наталія Хомич дізналася, що її звільнили. Передували цьому службові розслідування, розпорядження про проведення яких мер Олександр Третяк підписав 30 червня та 23 вересня 2021 року. З ними Наталія Хомич не погоджувалась, бо ж з її слів вони були фіктивними. Своє звільнення тоді вона прокоментувала так.

Наталію Майорову міський голова призначив на посаду директорки ЦНАПу 13 жовтня 2021 року. Багато, хто тоді говорив, що це політична перемога Олександра Третяка, адже остання представляла його фракцію у міськраді - європейську солідарність. Своє звільнення Наталія Хомич оскаржувала в Рівненському адмінсуді. Днями там прийняли рішення про поновлення її на посаді. Олександр Третяк не мав іншого виходу, як виконати це рішення. Від 13 травня Наталія Хомич повернулася до виконання своїх обов'язків.

Колектив Рівненського ЦНАПу зустрів Наталію Хомич радісно.

В умовах війни Рівненський ЦНАП працює в посиленому режимі. За день тут приймають більше тисячі людей.

Попередню очільницю ЦНАПу Наталію Майорову було звільнено з посади. Нині її перевели на посаду заступниці начальника управління містобудування та архітектури. Уся ця історія, напевне стала значним ляпасом для Олександра Третяка та усіх, хто був причетним до звільнення Наталії Хомич. Втім, міська рада ще може оскаржити поновлення Наталії Хомич в апеляційній інстанції.

Читайте також: У Рівному з понеділка відновлюють роботу вісім дитячих садків