Нагадаємо, чоловіків звинувачують у привласненні близько 20 мільйонів гривень. Їх на рахунок фірми сплатили охочі придбати квартири у житловому комплексі. Однак, своїх осель і досі не побачили. Напередодні, Рівненський міський суд обрав власнику та директору фірми запобіжний захід - нічний домашній арешт. Але обвинувачені з цим не згодні - вирішили оскаржити.

Недобудований фундамент, який за 4 роки уже встиг і зарости кущами. Так виглядають нині недобудовані секції житлового комплексу "Ріверсайд" на вулиці Небесної Сотні. За які свого часу близько півсотні осіб заплатили майже 20 мільйонів гривень.

Зводила житловий комплекс компанія ДБН. Яка після здачі в експлуатацію трьох секцій "Ріверсайду", будівництво решти - заморозила. На судовому засіданні, яке відбулося 4 липня у Рівненському міському суді, власнику фірми-забудовника Олексію Лисюку та її директору В’ячеславу Кочубею обрали запобіжний захід - нічний домашній арешт. Однак, в Рівненській обласній прокуратурі, з таким рішенням суду не погодилися. І підготували апеляцію аби підозрюваних помістили під варту. Проте на її розгляд у Рівненський апеляційний суд прокурор не з'явився.

Водночас, адвокат підозрюваних попросив суд відхилити апеляційну скаргу прокурора. Оскільки той не з'явився на судове засідання.

Адже Олег Костюк, додає, згідно рішення суду, цією справою більше не займається.

Саме тому колегія суддів і перенесла розгляд апеляційної скарги прокурора. Щоправда коли відбудеться наступне судове засідання по цій справі - поки невідомо.

До слова, якщо провину власника та директора фірми - забудовника доведуть, то їм загрожує від 7 до 12 років за гратами. Нині ж обидва підозрюваних знаходяться під нічним домашнім арештом.

Читайте також: У рівнянина вилучили фальсифікованого алкоголю та цигарок на понад пів мільйона гривень (ФОТО)