Ситуація щодо поширення вірусу СOVID-19 щоденно загострюється. В Україні вже підтверджено 73 випадки, в тому числі і на території сусідніх областей: Тернопільської, Житомирської та Волинської

Сьогодні, 23 березня на оперативному засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС прийняті жорсткі рішення, які, на жаль, створять додаткові незручності, але дадуть можливість вберегтися від захворювання. І

З вівторка, 24 березня запроваджується заборона на користування дитячими і спортивними майданчиками.

З четверга, 26 березня припиняється рух міського громадського транспорту та буде додатково обмежено роботу ЦНАПу.

Крім того, дітям віком до 14 років перебувати в місті без батьків забороняється. Мешканцям, які пересуваються по місту, чи стоять у черзі до торгових закладів, заборонено наближатися одне до одного ближче ніж на два метри.

Мешканцям міста залишатися вдома та відмовитися від поїздок за межі Рівного. Зробіть усе для того, щоб діти будь-якого віку залишалися вдома і не перебували без потреби на вулиці.

У разі, якщо ви стали свідком порушення карантинних заходів, або маєте інформацію про людей похилого віку чи хворих, що не можуть самі себе обслуговувати, телефонуйте за наступними номерами: (0362)26-67-68, 63-63-95. 

Читайте також: трьох рівненчан перевіряють на коронавірус