Наближається одне з найважливіших свят у році для всіх християн, а саме Великдень. Ще здавна до цього дня прийнято готуватися ретельно і завчасно. Звісно починати треба з себе: дотримуватися посту, відвідувати храм та очищатися духовно. Проте не варто забувати і про свою оселю, яку потрібно гарненько прибрати та оновити.

1. Красивий та зручний посуд - вкрай необхідна річ в будинку, і не лише на свята. Адже для кожної господині це найважливіший атрибут на її кухні. А наближення Великодня просто найкраща нагода оновити своє кухонне начиння.

Все необхідне для кухні ви можете знайти в одному місці – гуртовня посуду «Калина». Широкий асортимент, якість та надійність, доступні ціни приємно здивують вас.

В гуртовні посуду «Калина» ви зможете придбати:
- Каструлі та сковорідки
- Електрочайники, мультиварки та міксери
- Набори посуду
- Форми для випікання
- Кавоварки, термочашки та термоси
- Та інше кухонне начиння.

*

Також, в асортименті представлені фени, плойки, предмети побуту та засоби гігієни.

Гуртовня посуду «Калина» - все, що вам потрібно для комфорту.

Завітайте за адресою: м. Рівне , вул. Степана Дем’янчука, 1.
Телефон 096 90 466 25

2. Який же дім може бути без меблів та аксесуарів. Особливо, коли це не звичайні вироби, а ручної роботи із дерева. І саме в Рівному є компанія, завдяки якій дерево оживає – це сімейна справа ZabeyDaWood.

Тут працюють справжні майстри своєї справи, які створюють ексклюзивні столи, стільниці, дизайнерські підставки, дитячі кріселка, ліжечка, двері, дощечки, сувеніри та багато іншого.

Бажаєте стіл який захоплює погляд? Коли підкреслена вся структура дерева, оздоблено камінням, а глибина кольору заворожує. Це все стіл зі слебів та епоксидної смоли!

Дизайнерські дощечки для найкращих господинь цікаві та якісні стільці для діток, оригінальні предмети декору – запросто!

В ZabeyDaWood готові виконати будь-яке ваше замовлення, адже задоволені клієнти – це найкраща винагорода. Також, готові до великих замовлень – співпраці з ресторанами та державними структурами.

Чекаємо вас у нас на сторінці в Інстаграм ZabeyDaWood та
за телефоном (097) 801-24-19

https://www.instagram.com/zabeydawood/

3. Що краще може прикрасити та оновити оселю до Великодня ніж традиційна українська вишивка? Красиві скатертини, унікальні рушники, постільна білизна, вишиті сорочки – це все ви зможете знайти в магазині «1000 не дрібниць» у відділі «Вироби з льону».

У відділі представлений широкий асортимент виробів з льону. Чому варто обирати саме таку тканину? Льон не линяє, не вигорає, не втрачає форму і міцність структури. Такі скатертини та рушники зроблять ваш інтер’єр особливим та додадуть святковості.

Відділ «Вироби з льону» пропонує:
• широкий асортимент стильного та якісного одягу;
• професійна консультація та допомога у виборі того, що потрібне саме вам;
• гарантія якості та надійності;
• доступна цінова політика;

Завітайте за адресою: м. Рівне , вул. Князя Романа, 3а
(050) 575-65-84
(096) 262-13-24

4. До Великодня варто оновити і свої речі, але це не означає, що потрібно купувати нові. Адже, можна і відремонтувати улюблені туфлі чи сумочку. З цим завданням найкраще впораються в майстерні «Ален».

Майстерня «Ален» пропонує:
- ремонт парасоль та ременів;
- ремонт сумочок та валіз, заміна блискавок і бігунків, пошив сумок;
- ремонт взуття (профілактика, заміна каблуків, підошов, набійок, бігунків, фурнітури, прошивка і проклеювання підошов, вшивання блискавок та інше);

*


- ремонт одягу (заміна бігунків, блискавок, ґудзиків, нашивання латок на шкіряні вироби, заміна деформованих частин, укорочування рукавів, курток, вшивання замків);
- заточування гострих предметів (ножів, ножиць, сокир, сапок і т.д.).

В майстерні «Ален» вважають, що не існує речей, які не можливо відремонтувати. Тому, не варто завчасно засмучуватися. Зверніться до майстерні і там для ваших речей подарують нове життя.

Графік роботи:
Пн.–Сб.: 09:00–18:00
Нд.: вихідний.

Завітайте за адресою: м. Рівне , вул. Короленка, 2 (за бістро "Аміго")
(097) 117-56-28
(097) 28-11-249