Головного патрульного Рівненщини звинувачують у пошкодженні чужого авто. Воно належить громадському активісту Руслану Левчику. Останній вважає, що це патрульний йому мстився через конфлікт, який у них виник під час акції перекриття траси Київ - Чоп, минулого року. Нагадаємо, тоді один з активістів нібито наїхав на ногу начальнику поліції - Сергію Мерчуку. Тож, у чому причина уже нової сутички, розкаже Дарина Гапонюк.

Громадський активіст Руслан Левчик звинувачує начальника управління патрульної поліції Сергія Мерчука у тому, що він пошкодив йому авто. Мовляв, останній виходив з управління і силоміць поставив дорожній конус, який стояв поруч, йому на машину.

Додає, після цього на машині залишилися царапини. Подія відбулася 12-го лютого. У цей день громадський активіст по справах приїхав до управління патрульної поліції. Каже, коли побачив, що уся парковка зайнята, зупнився біля воріт. Там були дорожні конуси, а його звинувачують, що він їх забрав.

Та у поліції заперечують цей факт, мовляв конус на машині був, однак ставив його не начальник управління. А на цій ділянці дороги паркуватися заборонено, бо це аварійно небезпечна зона. Тому вона постійно огороджена дорожніми конусами.

Кримінальне провадження, ще не відкрите. Однак, зараз триває слідча експертиза. Після якої буде відомо, на чиєму боці правда.

Читайте ще: 

На Рівне нщині розшукують двох безвісти зниклих людей