Екстрим заради гарного відео. У Рівному хлопець проїхався на даху автомобіля. Свій вчинок рівнянин опублікував в соціальних мережах. Відео почало набирати чимало переглядів та коментарів.

Це відео облетіло майже усі соціальні мережі. Два дні тому студент місцевого вишу проїхався на даху автомобіля у центрі міста. Каже, зробив це виключно для задоволення.

Просто подобаються певні емоції нічого поганого чи негативного не хотіли нести. Просто робили гарну картинку все, що хотіли зробити, - розповів рівнянин Сергій Панасюк.

Ніякої небезпеки у цьому немає, переконує рівнянин. Перед тим, як знімати відео та проїхатися на даху автомобіля все продумали. До слова, це уже не перший екстримальний вчинок.

Знімали ми о 07:30 ранку , не хотіли в обід бо великий рух. Їхали б ми довго і не вийшло те відео, яке мало бути. Взагалі не так страшно, як здається. Адже багато людей обговорювали, що можна впасти. Взагалі ризик мінімальний.

Та рівняни такий вчинок хлопця оцінили негативно. Вважають, це неприпустимою поведінкою і небезпекою для самого хлопця та інших людей.

По перше - це для нього небезпечно і який він приклад дітям подає. Я вважаю, що це неприпустимо. У самої діти, не можна так робити. Його мають покарати або оштрафувати.

Я так розумію - це просто мейн-стрім серед молоді, але як на мене це неадекватно. Тому що це небезпечно для самої людини, яка їздить . І людина адекватна такого не зробить.

Це мабуть затуманення свідомості і нерозуміння. Я вважаю, що це дурість в голові сподіваюся, що з віком воно пройде.

У поліції кажуть, що особисто хлопець ніякого порушення не зробив. Однак водій автомобіля - так. Його можуть притягнути до відповідальності.

Це порушення правил перевезення пасажирів пункт 21.11 забороняється перевозити пасажирів поза кабіною водія, крім передбачених випадків. Стаття 25 про адміністративні правопорушення. Постанова попередження у даному випадку, - каже речниця УПП у Рівне нській області Оксана Юрченко.

А от у Сергія з'явився уже послідовник. Буквально через декілька днів в соціальних мережах з'явилося схоже відео. Проте хлопець, наголошує, що повторювати такі трюки не варто.
 

Читайте також: у Рівному в ДТП травмувалася жінка

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber