Дорожньо-транспортні пригоди трапились у Рокитнівському та Володимирецькому районах

Сьогодні, 29 вересня, близько 00:30 на автодорозі у селищі Рокитне 18-річний житель села Борове, водій мотоциклу «Kinlon» не впорався з керуванням та впав.

Внаслідок ДТП сам водій отримав незначні травми та відпущений додому. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 0,67 проміле.

Пасажира, 17-річного жителя села Олександрівка із відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа госпіталізували в реанімаційне відділення Рокитнівської ЦРЛ. Обоє парубків рухалися мотоциклом без шоломів.

Також дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, близько першої ночі у селі Кідри. За попередньою інформацією відбулося зіткнення двох мотоциклів, якими керували 23-х та 15-річні місцеві жителі.

У старшого діагностували забій грудної клітки та після надання меддопомоги відпустили. Неповнолітнього госпіталізували у реанімаційне відділення із попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма. Втім, за результатами додаткового обстеження у нього виявили перелом склепіння черепа та направили до лікарні Рівного.

Всі обставини встановлює слідство. За всіма фактами проводиться досудове розслідування.

Читайте також: на Рівне нщині в стіні Благовіщенського костелу знайшли вибухонебезпечні предмети

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber