Культовий серіал повертається на екрани. Нещодавно новина облетіла увесь світ. Офіційно стало відомо, що актори серіалу об’єднаються для зйомок у спеціальному епізоді. Виходитиме він у США на новому стрімінговому сервісі від HBO – HBO Max.

Повернення улюбленої шістки на екрани неабияк ощасливило мільйони фанатів. Про своє об’єднання актори серіалу "Друзі" почали писати один за одним у соцмережах з однаковим підписом "Це стається!"

Продюсери обіцяють залучити увесь оригінальний акторський склад. Зокрема, вже відомо про участь Кортні Кокс, Дженніфер Еністон, Лайзи Кудроу, Метта Лебланка, Метью Перрі та Девіда Швіммера.

Поки невідомо, про що буде спеціальний епізод і як він називатиметься. Проте вже є точна дата його виходу – травень 2020 року.

За даними джерел, гонорар зірок за зйомки складе близько $2,25-2,5 млн. Всього на виробництво випуску витратять близько $20 млн.

Дивіться підбірку фото, як виглядають герої зараз і якими вони були на зйомках. 

ДЖЕННІФЕР ЕНІСТОН

МЕТ ЛЕБЛАН

КОРТНІ КОКС

МЕТЬЮ ПЕРРІ

ЛАЙЗА КУДРОУ

ДЕВІД ШВІММЕР

ПРО СЕРІАЛ

Він був надто популярним у 90-их не лише в США, а й у країнах СНД. Шанувальники серіалу досі з задоволенням переглядають кумедні епізоди про Джої, Чендлера, Роса, Рейчел, Моніку та Фіббі.

За сюжетом, всі друзі живуть у Нью-Йорку та намагаються вирішити свої проблеми, які є такими близькими кожному. Зокрема, їх цікавлять такі питання: де взяти гроші, як знайти своє місце в житті, де шукати своє кохання та як встигнути вчасно внести орендну плату за квартиру. Водночас головні герої серіалу потрапляють у курйозні ситуації, розважаються, закохуються та втрачають коханих, змінюють роботу та смакують каву в улюбленій кав'ярні поряд із домом.

Перша серія серіалу "Друзі" вийшла на екрани 22 вересня 1994 р., а остання - 6 травня 2004 року.

Офіційний трейлер серіалу

Читайте також: Що дивляться українці на Netflix?