23 дитини зі Сходу нині відпочивають у дитячому таборі в селі Олександрія.

Під час відпочинку у дітей заплановані різні екскурсії, одна з яких була й завітати в гості до поліції.

 

Знайомство із рівненською поліцією у юних гостей розпочалося із кінологічного центру. Тут вони змогли побачити усіх чотирилапих вихованців, а з деякими із них «поспілкувалися» особисто. Інспектори-кінологи показали, чому навчають і що вміють службові собаки.

А от в улюбленця дітей спанієля Бакса радості не було меж, адже побачив одразу стільки юних гостей. Тож після показового виступу у пошуку наркотиків пес приступив до своїх додаткових обов’язків: обіймав, лащився і фотографувався із усіма.

Потому діти навідалися до патрульних. Тут вони опанували ази служби поліцейських: шикування на плацу, інструктаж, фізична підготовка, готовність до виїзду на патрулювання.

Також гості поспілкувалися із велопатрульними, позмагалися у віджиманні з поліцейською і, звісно, отримали настанови від поліцейських щодо правил поведінки на дорозі та в побуті.

А вже в обласному управлінні поліції дітям випала нагода приміряти поліцейську форму, кашкети, роздивитися експонати у відомчому музеї та дізнатися про історію правоохоронних органів.

Хоч гості були і втомленими наприкінці насиченої екскурсії, але задоволені.

Читайте також: Гощанська "Набережна побачень" отримає гроші від області

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber