Замість майданчику - руїни. У Рівному на вулиці Богоявленській, 6 ще у грудні минулого року розпочали реконструкцію баскетбольного майданчику, однак до цього часу його не завершили. Люди скаржаться, що діти постійно травмуються на цій території, адже немає ніякого обгородження.

Гори щебеню, будівельна плитка, дошки та глибокі щілини. Це територія між будинками на вулицях Богоявленська, 6 та Гагаріна, 47. Раніше тут був старий майданчик для баскетболу. Зараз руїни. Батьки бідкаються, діти часто травмуються на цій ділянці.

Майданчик не обладнаний мало того він небезпечний. Викопані ями, не закриті належним чином. Каміння, яке розсовується, розноситься. Діти можуть травмуватися і травмуються часто, - розповідає пані Олена.

На майданчику зазвичай грали у волейбол чи футбол старші діти.

У першу зміну тут багато дітей, але найбільше у другу зміну. Коли і перша і друга зміна повертаються зі школи. І це дітки не тільки з нашого будинку, а й з іншим. Кажуть, що у нас тут затишно, - говорить Наталія Новак.

Реконструювати майданчик розпочали ще минулого року та завершити поки що так і не вдалося. Згідно паспорту роботи мають бути виконані впродовж 2018-2019 років.

Ви знаєте, як у нас в Україні робиться. Починають, листопад-грудень місяць. Не хочеться його дотягнути до того часу. І тим більше зараз літо, діти тут активно грали м'яча. Але на даний момент вони можуть пограти, бо можна ноги підвернути, граються з іншої сторони, де забирають сміття, можна сказати частково на проїзній частині, - каже голова ОСББ "Богоявленська, 6" Юрій Новак.

Натомість в управлінні зазначають, завершення робіт залежить від фінансування. Гроші повинні виділити на найближчому засіданні Рівне нської міської ради.

Вноситься сам проект Богоявленська 6/8, складає до завершення робіт 592 тисячі гривень. Що буде на цьому майданчику, він буде ігровий-баскетбольний. Оскільки сесія, яка виділяла нам гроші вона була у листопаді місяці ми змогли зробити підготовчі роботи по основі, - розповідає начальник управління у справах сім"ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівне ради Сергій Шевчук.

Сума чималенька. Чи погодяться виділити її міські обранці буде відомо 13 червня. А мешканцям та їхнім дітлахам залишається чекати рішення та гратися на сусідніх майданчиках.
 

Дивіться ще: здорожчення та відпустки: у Рівному побільшало охочих виготовити закордонний паспорт

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber