Фото ілюстративне
Сьогодні, 25 серпня, Рівне відзначає День міста.

День міста Рівне відзначається в останню неділю серпня. Нагадаємо,що перша письмова згадка про Рівне датована 1284 роком.


Кореспондент Рівне 1 поцікавилась у рівнян, що вони бажають місту у свято.


Олександр Поліщук:


- Жив та бував у різних містах України та світу: десь панує зубожіння та відсталість, десь - помпезний шик та блискуча привабливість. І тільки у рідне Рівне нині хочеться повертатися завжди, знову і знову. При чому, ця любов до рідного міста не була в мене беззаперечною від народження - колись міркувалося, що "у сусіда краще", комфортніше, більше перспектив. Але справжні "почуття" до Рівного народжувалися, плекалися і зростали з часом, міцніли і ставали беззаперечними. Такою і є щира любов. Сьогодні я відверто можу сказати, що День народження рідного міста - це мій день народження! А чого можна побажати самому собі? Тільки всього найкращого і найпотрібнішого. Нехай рідне Рівне стане містом максимально комфортним для всіх людей; най воно зеленішає та рівнішає; почне тонути у квітах, а не у зливових дощах; і жителі цього міста - Рівняни - най почуваються мешканцями найкращого міста у світі. З днем народження, любе Рівне !


Оксана Юрченко:


- Нового прогресивного керівництва


Олег Костюкевич:

 

- Бажаю розвитку, стрімкого та іноваційного, Більше нових місць для відпочинку. більше позитивних емоцій для його жителів.

Ірина Білотіл:


- Бажаю, щоб нашому місту заздрили приїжджі гості з інших областей та іноземці. Бажаю рівних доріг, сучасної транспортної системи, відремонтованих стадіону, гідропарку, парку на ПДМ, вичищеної Усті. Щоб не різали дерева, не тулили недолугих висоток в центрі міста і не калічили ті клапті старовини, що залишились.


Світлана Сирота:


- Бажаю нашому місту мудрих, дбайливих, цивілізованих мешканців. Які робитимуть життя навколо себе красивим, комфортним і безпечним. Наше місто - це кожен із нас.

Читайте також: У Рівному святкують День прапора

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber