Понад годину у Рівному не було електроенергії. Частково по вулицях Соборній, Степана Бандери та проспекті Миру. Не працювали навіть світлофори. Що не аби як ускладнювало рух і водіям і пішоходам.

На перехресті вулиць Степана Бандери та княгині Ольги близько 12-ї години перестали працювати світлофори. Як виявилось не тільки вони. На цих вулицях, а також Соборній на Проспекті Миру, частково зникла електроенергія. Як результат: обурені рівняни, ускладнений рух транспорту та небезпека для пішоходів.

Потрібно вичекати доки автомобілі всі проїдуть. А тоді так швиденько швиденько пробігтися. І звичайно страшно. Коли в мене ще й нога хвора, то я повинна постояти і чекати.

Попри те, що світлофори не працювали, регулювальників не було. Чому - пояснюють у поліції.

Патрульні екіпажі першочергово реагують на виклики які надходять на лінію 102. Далі на порушення правил дорожнього руху. Тобто фізично вони не встигають реагувати на всі виклики які надходять, і на ділянках, на яких не працювали світлофори регулювати дорожній рух, - розповіла речниця патрульної поліції Рівного Наталія Воєвода.

У "Рівне обленерго" кажуть, відновили електропостачання якнайшвидше.

Наші працівники негайно вирушили на місце можливого пошкодження для того щоб встановити його причину. З'ясувалося що аварія сталася у мережі 10 кіловат на підстанції рп 2, це район Грабника, - каже прес-секретар "Рівне обленерго" Алла Ліхачова.

Відновили електропостачання вже за півтори години після його зникнення. 

До теми: у Рівному не працюють ще кілька світлофорів

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber