Слідчі Сарненського ВП скерували до суду матеріали із обвинувальним актом щодо 26-річного жителя села Глушиця за завдані смертельні тілесні ушкодження матері.

Слідчі встановили, 20 листопада 2018 року 26-річний чоловік посварився з матір'ю та завдав їй чисельні удари по всьому тілу. На ранок чоловік виявив її без ознак життя. 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненому злочині.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За результатами проведених експертиз та зібраних достатніх доказів для доведення вини 26-річного жителя Сарненського району у вчиненні кримінального правопорушення, за погодженням із місцевою прокуратурою, кримінальне провадження із обвинувальним актом скеровано до суду, говорять у поліції.

Підсудний свою вину визнає частково, оскільки перебував того вечора у стані сильного алкогольного сп’яніння та нічого не пам’ятає.

Однак за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Семирічного та 15-річного братів, які залишилися без матері, під опіку взяла тітка.

Читайте також: 

Житель Рівне нщини намагався вивезти із України старовинні монети