Чого їм треба, цим чоловікам? А треба їм, прямо скажемо, забагато. І господиню, і куховарку, і кращу коханку ... Але якщо серце вимагає - жінки на це йдуть.

На фізичному рівні чоловік хоче, щоб жінка про нього піклувалася. Годувала смачними обідами, стежила за чистотою будинку. Також чоловікові хочеться бачити в своїй коханій жінці маленьку емоційну дівчинку, яка потребує його допомоги і захисту. Чоловікові необхідно відчувати свою владу над жінкою. Чоловікові хочеться бачити в своїй жінці захоплену дівчинку, яка радіє його успіхам і пишається його досягненнями.

Утримати хлопця і зробити так, щоб він залишився надовго може далеко не кожна дівчина. Будь якій молодій людині хочеться, щоб в нього вірили, підтримували у важку хвилину. Адже неуспішний чоловік той, поруч з яким знаходиться неуспішна жінка. Також чоловік чекає від жінки прояви мудрості і розуму. Чоловікам подобається, якщо їх жінка незалежна, вміє підтримати бесіду, може дати раду в якомусь важливій справі. Але, мабуть, саме одна з найважливіших якостей справжньої жінки, бути майстерною коханкою.

Темпераментна і вміла дівчина, яка досконало володіє своїми інтимними м'язами, яка знає всі секрети приголомшливого сексу, зможе утримати біля себе чоловіка досить довго. Але, жінка не повинна грати якусь одну роль, наприклад роль коханки. Інакше чоловік буде шукати відсутні в ній якості в інших жінках. Чоловік підсвідомо прагне бути з тією жінкою, яка здатна грати кілька ролей. Бути відмінною господинею вранці, розумною і розважливою днем, захопленою дівчинкою ввечері і пристрасною жрицею любові вночі. Якщо в жінці поєднуються всі ці якості, то чоловік не залишить таку жінку ніколи. У жінці чоловік в першу чергу бачить коханку. 


Якщо жінка провела ніч з чоловіком, то вона так і може залишитися для нього коханкою. Для того щоб утримати чоловіка біля себе надовго, необхідно відразу ж після першої ночі стати неприступною і включити в чоловікові інстинкт мисливця. А ось після того, як чоловік зробив все, щоб добитися жінку, можна переходити в стан слухняної дівчинки, дозволяти йому самому приймати рішення. І тільки після цього жінка повинна себе проявити, як зразкова господиня.

Жінка повинна показати, як вона чудово вміє готувати, підтримувати в будинку затишок і порядок. Якщо зробити все правильно, то жінка доб'ється своєї мети і чоловік буде тільки з нею. Якщо ж порушиться послідовність цих правил, то відносини досить швидко закінчаться. Кожній жінці необхідно знати основні секрети як утримати хлопця. Мудрості потрібно вчитися.

Чоловіки дуже не люблять, коли їх порівнюють з кимось. Тому не варто цього робити. Ще одне дуже важливе правило - ні в якому разі не можна відмовляти своєму чоловікові в питаннях сексу, навіть якщо зовсім немає бажання займатися цим. Необхідно постійно спокушати свого хлопця і придумувати нові ідеї, щодо того, якою буде сьогодні вночі секс. Звичайно, в дні місячних виникають проблеми, але розумна і мудра жінка завжди повинна щось придумати в такій ситуації.

Читайте ще: 

Як розпізнати і лікувати бронхіт?

Які сигнали організму вказують на рак грудей