фото ілюстративне
У головному парку Рівного готуються до вікриття сезону. Обрізають дерава, прибирають суху траву та ремонтують атракціони. Усе це потрібно встигнути до 13 квітня, розповідає керівництво парку імені Тараса Шевченка. Хоча, цьогоріч з фінансами не щедро, - додає чиновник. Чи чекають рівняни вікриття сезону, й чи збільшиться вартість квитків на атракціони. Дивіться у сюжеті.

Щодня рівнянка Ірина разом з дітьми гуляє у центральному парку Рівного. Зараз чекають на відкриття сезону атракціонів. Розповідає, які каруселі найбільше подобаються її малюкам.

Відпочивають на атракціонах і дорослі рівняни. 25 річний Роман Наумчук розповідає, найбільше полюбляє колесо огляду. Проте останнім часом бажання зникло.

В порівнянні з минулим роком, зараз міська рада Рівного фінансує парк лише на 40 %, -розповідає Андрій Черепанов. Додає, на вартість квитків це не вплине.

Дивіться ще: у Рівному недостача зелених зон. Як це виправити? (ВІДЕО)

А ще чиновник каже, не дивлячись на зменшення фінансування, до відкриття сезону парк готують за усіма правилами.

Допомогти підготуватися до відкриття сезону, яке відбудеться 13 квітня, може кожен охочий. 1 квітня відбудеться масштабне прибирання у центральному парку Рівного.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber