На сторінці "Рівнеелектроавтотранс" у Фейсбуці опублікували повідомлення, що сполучення із селом Городок, що поблизу Рівного, таки відновлять. Хоча конкретну дату не назвали.

Нагадаємо, регулярні рейси "шістки" завершилися ще перед початком першого карантину - наприкінці березня минулого року, а востаннє "рогату" машину у тих краях можна було побачити 4 жовтня.

На початку листопада розпочалася реконструкція дороги, і контактну мережу демонтували.
Але робота не може вважатися завершеною, поки не відновлені всі комунікації, порушені у ході ремонту. Тому тролейбусна лінія рано чи пізно повинна була з'явитися знову, і схоже, що вона дочекалася свого часу: на новеньких залізобетонних опорах вже монтують гнучкі поперечини! На них будуть кріпитися несучі троси та контактний дріт. Таке рішення є більш оптимальним для позаміської траси, оскільки відстань підвісу дротів від краю проїзної частини не обмежується довжиною жорсткого кронштейну, як раніше. Це дозволить тролейбусам маневрувати між смугами руху.
Отже, сподіваємося, що, майже як у відомій пісні, невдовзі тролейбуси "повезуть за місто, де... асфальт є!",
 - йдеться у повідомленні "Рівнеелектроавтотрансу".

На запитання журналістів Rivne1.tv, коли ж нарешті відновлять рух тролейбуса, як в "Рівнеелектроавтотранс", так і в управлінні транспорту міста повідомили, що точної дати не знають і все залежить від виконання робіт Службою автомобільних доріг у Рівненській області. Але повідомлення про відновлення руху тролейбуса уже опублікували на своїй сторінці у Фейсбук.  

У свою чергу в облавтодорі зазначили, що згідно з договором термін завершення робіт передбачений на кінець наступного року.

Читайте також: На будівництво спорткомплексу у Рівному виділять 121 мільйон гривень