Майже 20 ДТП стались на Рівненщині. І це лише за пів дня. Все через складні погодні умови. Дощ та мокрий сніг миттєво вкрив шляхи льодом. В області ввели тимчасові обмеження руху для пасажирських автобусів та вантажівок. У роботу задіяли всю спецтехніку. Яка ситуація зараз - розповість Яна Євтушок.

З самого ранку у Рівному внаслідок дрібного дощу та морозу утворився шар льоду. Машини ледве встигають гальмувати, а пішоходи ледь пересуваються. Останні нарікають на роботу комунальників. Бо ті, не посипають дорогу.

По обіді, центральні дороги в численних заторах, де-ін-де з'явились комунальні служби, автівки повільно пересуваються одна за одною. Через ожеледицю в області ввели тимчасові обмеження руху для пасажирських автобусів та вантажівок. У роботу задіяли всю спецтехніку.

У травмпункті суттєвого збільшення пацієнтів поки немає. Медики радять залишатися вдома, і зайвий раз на вулицю не виходити.

Під вечір обмеження руху зняли. Стан доріг визнано задовільним для пасажирського транспорту та великогабаритних вантажівок. Однак, фахівці застерігають містян бути обережними та обачними на дорогах.

Читайте також: У Рівному немає вакцин від грипу