І склали на нього цілий ряд адмінматеріалів. Сталось це в суботу ввечері. На перехресті вулиць Богоявленська — Князя Романа екіпаж патрульних помітив автомобіль Mitsubishi Galant, водій якого рухався з порушенням ПДР.

Транспортний засіб зупинили та під час перевірки документів з'ясувалось, що державний номерний знак не належить цьому автомобілю, а 29-річний водій був позбавлений права керування та мав явні ознаки наркотичного сп'яніння.

Останній потрапляв в поле зору поліцейських і був причетний до зберігання та розповсюдження наркотичних засобів. Під час спілкування рівнянин нервував та намагався втекти, але був затриманий.

В сумці у нього виявили пакетики з речовиною, ймовірно наркотичного походження та пристрої для куріння. На місце викликали слідчих. Надалі в автомобілі знайшли комплект іноземних номерних знаків, які належали цьому транспортному засобу та камінь, схожий на бурштин.

На порушника склали протокол за керування в стані сп'яніння по відмові та винесли постанови за порушення правил користування ременями безпеки та за керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу та керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб.

За цими фактами слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

Читайте ще: у Рівному на нетверезого працівника "швидкої" склали протокол (ФОТО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber