Рівненська боксерка Іванна Крупеня привезла золото з міжнародного турніру в Казахстані. І серед здобутків спортсменки це не єдина перемога. Уже всьоме рівнянка стала чемпіонкою України з боксу, та є капітаном новозасвоєної Ліги жіночого боксу "Українські левиці". Про свою любов до спорту та як себе мотивувати, Іванна Крупення розповіла нашим журналістам.

Рівне нська боксерка, Іванна Крупеня, проводить на тренуванні шість годин на день. Каже, сон та харчування теж за графіком. Усе це задля того аби виходячи на ринг, повертатися з перемогою- запевняє спортсменка. Іванна Крупеня є семикратна чемпіонка України з боксу, фіналістка чемпіонату Європи. призерка чемпіонату Європи, та чемпіонка міжнародних турнірів. А займається цим видом спорту дівчина уже більше 10 років.

Остання здобута золота медаль Іванни Крупені, із списку її перемог, із міжнародного турніру в Казахстані. Спортсменка зізнається, її суперниці були сильні спортсменки.

Дивіться також: Рівне нський "Кардинал" ледь не переміг лідера чемпіонату України з футзалу (ВІДЕО) 

Окрім сильних суперниць було й чимало інших перешкод, які ускладнювали шлях до перемоги.

Головна мотивація спортсменки- це її віра, розповідає Іванна Крупеня. Саме вона найбільше мотивує спортсменку перед кожним боєм й допомагає перемагати.

Іванна Крупеня є капітаном команди "Українські левиці". Це новозаснована Ліга жіночого боксу, яка є першим подібним проектом у світі. І серед планів на майбутнє спортсменки, це провести бої саме в Рівному. Аби усі її прихильники могли поспостерігати за її поєдинками особисто.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber