Рівнянин зареєстрував петицію на сайті міської ради із проханням створити безкоштовні місця торгівлі для людей похилого віку на всіх ринках Рівного і збільшити кількость безкоштовних паркомісць в межах міста.

Як зазначає автор петиції Тарас Вахнюк, суть звернення полягає у тому, щоб створити безкоштовні спеціалізовані місця торгівлі на всіх ринках Рівного для людей похилого віку, які на разі здійснюють свою торгівлю в стихійних місцях торгівлі. Адже, за його словами, не мають стабільного місця для здійснення своєї діяльності, Автор додає, людям важко вижити на пенсію і вони приїжають заробити в місто на елементарні потреби життя.

"Пов'язано це з тим, що Муніципальна варта планує наводити лад на ринках.Така ж сама ситуація з паркомісцями ,щоб відповідні структури органів місцевого самоврядування розробили план-схему міста щодо збільшення і створення безкоштовних паркомісць у межах всього міста,адже з кожним роком кількість авто збільшується. Кожен хто віддав за вас свій голос на виборах вірив в те ,що місто буде розвиватись і ставати кращим і комфортнішим", - йдеться в петиції.

На разі, петиція зібрала до 20 підписів із 250 необхідних.

Читайте також: Рівняни просять повернути 34-й маршрут (ВІДЕО)