Однією із візитних туристичних карток Рівненщини є геологічна пам'ятка природи - Базальтові стовпи.

Місце є дуже популярним серед туристів. Однак чи можна називати таких людей туристами, які перлину Рівне нщини перетворили в суцільне сміттєзвалище? 

В більшості випадків відпочивати на кар'єр у Яновій долині не лише рівненчани, а й жителі сусідніх областей, їдуть власними автівками. Тому проблем із прибиранням місця після відпочинку не мало б бути взагалі. Але картина, яка відкривалася перед нами, свідчить про інше. 

***

***

Місце, яким могли полюбуватися сотні людей, самі ж люди перетворили в помийну яму. Звичайно, ми могли б думати, що рівненчани люблять романтичні відпочинки, але фотофакт говорить сам за себе. 

***

Зважаючи на температуру за вікном, напевно "дуже приємно" відпочивати під аромати чужого сміття, а може й не чужого... 

Читайте ще: мандруй і знай свій рідний край: Базальтові стовпи

Не зважаючи на величезну кількість інформації про забруднення навколишнього середовища, люди пордовжують нехтувати усіма застереженнями. Чи варто нині рекомендувати і говорити про те, що Базальтові стовпи чи не найкраще місце для відпочинку на Рівне нщині , після таких фото, складно. 

Редакція сайту rivne1.tv звертається до усіх мандрівників, які читають цей матеріал: бережіть природу,  адже від цього залежить не лише ваше майбутнє, а й майбутнє підростаючого покоління. Прибирайте за собою після відпочинку! Будьте гідним прикладом своїм дітям!

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber