До різдва ще місяць, а у Рівному вже передсвяткова атмосфера! Школярі на майдані ярмаркують! Всі охочі могли придбати сувеніри для душі. На будь який смак та гаманець і новорічні прикраси, а ще ялинки з макаронів та в'язані іграшки. Влаштовують ярмарку вже не вперше і на меті у школярів - із зібраних коштів зробити подарунок тяжко хворим малюкам.

Вафельні трубочки, імбирні пряники, кекси чи новорічну прикрасу" - все це могли купити рівняни на різдвяному ярмарку в самому серці міста - на Майдані. Школярі запрошували купити їх вироби та смаколики зроблені власноруч. Пані Наталя теж вирішила придбати собі щось смачненьке.

Учнів на Рівне нському майдані Незалежності - не злічити, зібралися вони з різних шкіл, але з однією метою - допомогти хворим діткам влаштувати Різдво. І навіть сніжна погода не стала їм на заваді.

Покупців на ярмарку не менше аніж самих школярів. Кажуть, власними покупками задоволені. Різдвяну ярмарку відвідують щорічно.

Попри холод та сніг, на майдані весело та по-святковому!

Містяни усміхаються, кажуть їм до вподоби такі ініціативи, коли просто купуючи пряник або новорічну прикрасу можна зробити і добру справу.